Bulgarian English German Russian Spanish

0.Въведение - Как да изучаваме Библията

 • ПДФ
 • 1. Когато решите да изучавате Библейските доктрини, молете се на Бога да Ви изяви точно Своята истина чрез Святия Дух. За целта прочетете тема No.1 от втората част на наръчника, озаглавена “Как да откриваме истината?”
  2. Можете да си определите на ден по колко теми да изучавате. Това би донесло голямо благословение в живота Ви. Решете да прилагате възможно най-скоро истините, в които сте се убедили, и ще почувствате действието на Божията сила в живота Ви, както и нарастването на Вашата вяра.
  3. Споделете скъпоценните истини, които сте научили от Вашето Библейско изучаване и с други човеци.
  4. Ако имате проблеми с намирането на Библейските текстове, които са цитирани, отгърнете последните страници на този наръчник и ще се научите как да ги търсите по книги, по глави и по стихове.
  5. Започнете да посещавате Библейски курс. Тогава този наръчник ще Ви бъде неоценим помощник. Можете да получавате лекции от безплатен Библейски курс по пощата. Това ще даде истински смисъл и ново начало на Вашия живот.
  6. Когато усвоите добре предложения Ви материал от наръчника, той ще Ви помогне при проповядването на спасителната истина. Така ще изпълните поръчката на Исус, която Ви цитирахме по-горе и ще помагате на хората.
  7. Когато напреднете, изучавайте редовно Библията сами.

  Нека Божият Дух и благословения почиват над Вас!

  comments

  Искам да получавам новини от този сайт

  Име:

  Email:

  You are here