Bulgarian English German Russian Spanish
видео български
Нагоре

Ново начало - генетика на здравето

New Start - Една програма от 8 стъпки, която може да излекува всяка една болест! Не вярвате в това? Моля, просто опитайте. Може би най-голямото и предимство, е че тя е семпла и изцяло безплатна. Как да се лекуваме чрез вода? А въздух- дишане? А чрез доверие-любов? Чрез слънчева светлина? И тн... Сами виждате, че материалите, които са ви необходими са доста семпли, въпросът е как да ги използваме правилно!

 

Анотация: Задълбочен семинар върху ЛЕЧЕНИЕТО И  ПРЕМАХВАНЕТО на причините на всички болести на съвремието като:  РАК, ДИАБЕТ, ВИСОКО КРЪВНО, НАДНОРМЕНО ТЕГЛО, ДИСТРЕС. Задълбочено генетично изучаване на функциите на нашият организъм, включително ракообразуващите процеси и възстановяващите механизми на тялото. Отговори на много интересни въпроси. И интересни отговори от световно известният учен и наш сънародник Доктор Евтим Парушев. Семинарът е изнесен във Виена - Австрия, пред Българската емигрантска общност там.

 

Препоръки:  Семинарът си струва, лично на мен първата тема ми беше леко скучна, но важна. На следващите, особено към средата толкова много съм се смял, толкова интересни факти от науката разбрах, от химия, биология, генетика, физика. Този човек наистина е една интересна енциклопедия и със своя уникален стил те пленява за свой слушател. Тези неща няма къде другаде да ги чуете, така че простете ниското качество на картината и разпокъсаността на темите, и поемете интересната и жизненоважна информация, която с голяма любов и лични финансови жертви на част от хората в екипа ни достига до вас !

 

 

 

Display Num 
Powered by Phoca Download

Искам да получавам новини от този сайт

Име:

Email:

В момента има 58 посетителя в сайта
You are here