Bulgarian English German Russian Spanish
видео български
Нагоре

Джим Хонбъргър

Избягай при Бога. Изключителна поредица от теми, които помагат да задълбочим отношенията си и любовта си с Бога и с нашия партньор.

  • Резюме: Джим, един обикновен човек и християнин, чиято душа, обаче, ненаситно търси истински отношения с Живия Бог. В един момент той и цялото му семейство скъсват с формалният си духовен животи се местят далеко от шумня град близо до природата. Те сърдечно търсят Бога всеки ден и искат Неговата воля за живота им. С времето той става свидетел на мощната промяна в живота си в следствие работата на Бога в сърцето му и пребъдващите взаимоотношения с Твореца на всемира. Удивителните открития, които той прави с Божията помощ въздействат силно върху отношенията  в любовта, в брака и той увлекателно споделя своите опитности с всички, които желаят да се посветят ИСТИНСКИ на Бога.
  • Интересни мисли, които казва са : "Воден ли си от Светият Дух и Словото, или живота ти е движен от обстоятелствата? Как беше живота ти ДНЕС?" и "Сатана иска да разруши комуникацията между личността и Бога и е успял много добре да направи това в християнството в САЩ", "Ако си твърде зает за Бога, то ти несъзнателно си зает да работиш за дявола ..." "Прекарвах повече време пред телевизора и пред вестниците, отколкото с моята любима" ...

 

Display Num 
Powered by Phoca Download

Искам да получавам новини от този сайт

Име:

Email:

В момента има 64 посетителя в сайта
You are here